Tonsure og Illum laver ekslusivt samarbejde

Hvad skal man tage på til julefrokosten?

Foto: Sammen med Lasse til en snak om det perfekte outfit til julefrokosten

REKLAME FOR JACK & JONES. Juletiden er over os, og det er for de fleste ensbetydende med en kalender pakket med alverdens julefrokoster. Men hvad skal man egentlig tage på, når julens festivitas står for døren? Skal man ekvipere sig i den afslappede stil med julesweater og et par casual bukser, eller skal man rent faktisk bruge anledningen til at gøre sig lidt mere umage end normalt?

For et par uger siden besøgte jeg Jack & Jones på Strøget sammen med Lasse for at lave en række videoer med juletiden som omdrejningspunkt. Her snakkede vi blandt andet om den perfekte påklædning til julefrokosten. Det er der kommet denne video ud af. Og jeg kan godt afsløre, at vi er en smule uenige om dresscoden til julefrokosten. For som du kan se i videoen, så er Lasse fortaler for den afslappede approach, mens jeg går all in på den mere formelle retning.

Ja, jeg er meget formelt anlagt, når det kommer til julefrokostlooket. Jakkesættet er et must, hvis du spørger mig. Det samme er skjorten, slipset og lommekluden i de fleste tilfælde – i hvert fald, hvis du bærer et regulært suit. Men tager du den skridtet videre med et smoking-inspireret sæt, som jeg har gjort nedenfor, så kan du også godt slippe afsted med “bare” at smide en t-shirt eller en højhals under.

Nedenfor har jeg sammensat det look fra Jack & Jones, jeg klart helst så mig selv i til næste julefrokost. Jeg føler faktisk, at der er lidt Hedi Slimane-vibes over det. Sættet med silkerevers og silkebånd langs siderne på bukserne balancerer lige på grænsen til at være for meget. Men stylet med en sort højhals og et par chelsea boots, der toner det samlede udtryk lidt ned, så er det helt perfekt og en smule rocket i sin æstetik.

Blazer: Shop her // Bukser: Shop her // Rullekrave: Shop her // Sko: Shop her

Lasse har i øvrigt lavet et indlæg, hvor vi sammen snakker om de perfekte julegaver til lillebroren, ham der ikke ønsker sig noget og den besværlige far. Læs det her og se videoen herunder.

Læs også: Tonsure og Illum laver eksklusivt samarbejde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tonsure og Illum laver ekslusivt samarbejde