Hvad skal man tage på til julefrokosten?

Endelig! Burberry x Vivienne Westwood er landet

Foto: David Sims. Tern og Trenchcoat i Burberry x Vivienne Westwood

MASSER AF TERN. Riccardo Tiscis ansættelse og første kollektion for Burberry har delt vandene. Ikke desto mindre har mange set frem til et af designerens første projekter hos det britiske modehus; samarbejdet med Vivienne Westwood.

Tilbage i juni blev det annonceret, at Burberry og Vivienne Westwood ville slå pjalterne sammen om et designsamarbejde, der skulle forene æstetikken fra de to ærkebritiske brands. Nu har vi endelig fået et indblik i det univers, de sammen har skabt. David Sims har skudt kampagnen, der blandt andet byder på Kate Moss som frontfigur, og selve kollektionen viser adskillige designs med Burberrys karakteristiske tern, som er fortolket på nogle af Westwoods mest ikoniske og punkede designs fra arkiverne.

Kollektionen er på en eller anden måde ret kitsch, men det fungerer. Den består blandt andet af en dobbeltradet jakke i tern, højtaljede bukser i tern, en skjorte med en oversizekrave, en trenchcoat og en t-shirt med en håndskreven note fra Westwood.

Ja, hvis du er vild med de karakteristiske tern fra Burberry, så er det her altså kollektionen, du skal have fingrene i.

Du kan købe den her.

Læs også: Burberry skyder julen i gang med stjernespækket kampagnevideo med flere overraskelser

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal man tage på til julefrokosten?