1 look og 6 gode udsalgskøb fra MATCHESFASHION

Det oplagte julelook fra Jack & Jones

Reklame for Jack & Jones. Jeg fik allerede sagt det flere gange, da jeg forleden postede julevideoen fra Jack & Jones, hvor Lasse Ribergård og jeg diskuterer de mest oplagt looks at trække i, når julens mange festivitas står for døren. I min optik handler det i juletiden om at gøre sig lidt mere umage end normalt, og som minimum trække i et jakkesæt, når man er inviteret til julefrokost eller lignende.

Forleden checkede jeg ind på Nobis Hotel i København for at vise ét af de looks fra Jack & Jones, jeg gerne vil trække i denne jul. Grundelementet er naturligvis jakkesættet. Jeg er gået for klassiskeren i form af det navy, som jeg har sammensat med en højhals i en orange colorway. Netop den orange farve er en af denne sæsons klart mest aktuelle tendenser – og det er ikke bare på højhalsede trøjer, men også som et frisk pust på dynejakker, veste og tasker. Ja, det er forfriskende, at både orange og andre brændte rødlige og brune nuancer trender i vintergarderoben, der ellers typisk er domineret af mørkere farver.

Suit: Jack & Jones til 1299 kroner // Højhals: Jack & Jones til 499 kroner  // Sko: Gucci (lignende) til ca. 3999 kroner. 

Billederne er en del af en større editorial, som er postet her

Læs også: Hvad skal man tage på til julefrokosten? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 look og 6 gode udsalgskøb fra MATCHESFASHION