Det oplagte julelook fra Jack & Jones

H&M laver kollektion i samarbejde med Eytys

Foto: H&M

OPDATERET. Shop kollektionen HER.

SVENSK POWER. Det kom som lidt af en overraskelse, da jeg tidligere i dag modtog en pressemeddelelse fra H&M, hvori den svenske high street-kæde offentliggjorde, at de i starten af det nye år sender et powerfuldt collab på gaden med et andet svensk mærke, nemlig Eytys, der især er kendt for overdimensionerede sneakers og en befriende unisex-tilgang til design.

H&M har gentagende gange bevist, at collab-disciplinen er noget, de mester, når de har samarbejdet med diverse store modehuse. Alligevel er det ret vildt, at de blot et par måneder efter launchen af Moschino-samarbejdet allerede er klar til at skabe en ny omgang collab-hype – og hype vil der helt sikkert komme, når samarbejdspartneren hedder Eytys.

Jeg har længe elsket Eytys’ univers. I min samling af sneakers og lædersko står intet mindre end 5 par fra det Stockholm-baserede brand, og jeg elsker at style mærkets kantede sneakers med et mere formelt univers. Derfor er jeg da også enormt begejstret over samarbejdet, der kommer til at tage afsæt i Eytys’ designapproach og dna. Samarbejdet kommer både til at byde på sneakers, sko og læderstøvler(elsker dem!) med de karakteristiske chunky såler, mens vi også får skjorter, jakker, T-shirts og jeans med den typiske boxy silhuet og inspiration fra workwear-universet, vi kender fra Eytys.

Eytys har længe været en darling blandt mange i modeverdenen, så for Eytys handler samarbejdet med H&M derfor også om at nå en bredere målgruppe:

»Med dette samarbejde håber vi at introducere H&M-kunder for vores designfilosofi af robuste og simple design, hvor funktion overtrumfer udsmykning, og hvor stil ikke defineres af køn. Kollektionen er indbegrebet af Eytys’ idé om et unisex look, hvor der er blevet leget med løse silhuetter og chunky design – et look, du skal kunne føle dig selvsikker og godt tilpas i«, fortæller Max Schiller, Creative Director og Co-founder, Eytys.

Og ja, med H&M x Eytys får vi altså endnu en enormt stærk og uventet svensk designalliance. Senest har vi set Fjällräven i samarbejde med Acne Studios.

Kollektionen mellem Eytys og H&M lander den 24. januar hos H&M Online og i udvalgte butikker.

Læs også: Endelig! Burberry x Vivienne Westwood er landet  

2 kommentarer

 • Great short article. Some tips i would like to add is that laptop or computer memory space must be purchased but if your laptop or computer cannot deal with everything you do along with it. It’s possible to set up two good old ram boards of 1GB every single, as an example, however, not certainly one of 1GB and one of 2GB. One should always check the actual maker’s documentation for the Laptop or computer to make sure which storage it can take.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Needed to write you this very small word in order to give
  many thanks as before over the precious tactics you have contributed on this site.
  This is particularly open-handed of people like
  you to grant extensively what exactly many of us could possibly have supplied as an electronic book to generate some dough for their own end, principally considering that you might have done it in case you decided.
  Those strategies also served to become a good way to fully grasp
  someone else have the identical dream much like my own to
  grasp very much more when it comes to this condition. I know there are some more pleasurable moments ahead for
  those who take a look at your blog post.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det oplagte julelook fra Jack & Jones