H&M laver kollektion i samarbejde med Eytys

I Go’ Morgen Danmark: Den afslappede tilgang til jakkesættet

Foto: GO’Morgen Danmark

JAKKESÆT. Traditionelt set har stylingen af jakkesæt bygget på et laaaaangt regelsæt. Men konventionerne bliver virkelig udfordret for tiden, hvor jakkesættet for alvor vinder indpas i modebilledet igen, og hvor designere, stylister og influencere har sat en bølge i gang, hvor der er dømt fri leg i stylingen af den traditionelle herreuniform.

Sidste lørdag gæstede jeg GO’Morgen Danmark til en snak om netop den afslappede tilgang til jakkesættet. Og min konklusion i indslaget er ganske simpel: Den eneste regel for jakketsættet i modebilledet pt. er, at bukser og jakke skal passe sammen. Derfra er det op til din fortolkning, hvordan du vil style jakkesættet.

Vi har set adskillige bud fra Riccardo Tisci hos Burberry, på catwalken hos Alexander McQueen, Louis Vuitton, Balenciaga og mange flere.

Jeg havde tre sæt med i studiet, hvor nøgleordet var at gå casual. Jeg havde blandt andet et af de brede sæt fra Mfpen med. Jeg udfordrede Wall Street-konnotationerne med det nålestribede suit – endda i dobbeltradet. Og så stylede jeg et dobbeltradet suit med et par volumniøse sneakers fra samarbejdet mellem Illum og Tonsure, der landede i sidste uge.

Se nedenfor, hvad jeg havde med i studiet og find links til de styles, der er tilgængelige online lige nu.

Look 1. 

Blazer: Mfpen // Bukser: Mfpen // Strik: Weekday // Klud: Martin Asbjørn // Sko: Vagabond

Look 2.

Blazer: Zara // Bukser: Zara // Vest: Arket // Skjorte: Jack & Jones // Sko: Arket(Brun)

Look 3. 

Suit: Sand Copenhagen // Halskæde: Hanrej // Sko: Tonsure x Illum (kan købes i Illum)

Læs også: I GO’Morgen Danmark: Outdoor-trenden i herremoden

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M laver kollektion i samarbejde med Eytys