Derfor er Wooyoungmi mit seneste brand-crush

De fem bedste udenlandske designere i 2018

Foto: Kim Jones, Screendump fra Dior Tv

LISTEN. Selvom vi for længst er gået ind i det nye år, skal vi et smut tilbage til 2018. Kort før jul kiggede jeg nemlig tilbage på året der gik i det internationale modelandskab sammen med moderedaktøren på Soundvenue, Kristian Keller. Sammen pegede vi på nogle af de internationale designere, vi mener, der har markeret sig stærkest i 2018.

Og 2018 var et virkelig begivenhedsrigt år, hvor adskillige rokader og debutkollektioner gjorde året til det mest interessante, jeg har fulgt med i, siden jeg begyndte at skrive om mode.

Jeg kan afsløre, at to af mine klart største favoritter fra 2018, henholdsvis Kim Jones hos Dior og Miuccia Prada hos Prada, selvfølgelig har fundet vej til listen over de fem bedste udenlandske designere.

Du kan se hele vores liste her, hvor du også kan stifte bekendtskab med en lidt kontroversiel vinder.

Årets fem bedste udenlandske designere – rokader og et stort comeback

Læs også: Udsalgstips i Go’ Morgen Danmark – og mit favoritsuit lige nu

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor er Wooyoungmi mit seneste brand-crush