De fem bedste udenlandske designere i 2018

Udsalgstips i Go’ Morgen Danmark – og mit favoritsuit lige nu

Foto: Fra Go’ Morgen Danmark d. 2 januar

UDSALG. Forleden slog jeg endnu en gang turen forbi Go’ Morgen Danmark, hvor jeg i denne omgang satte fokus på gode tips til udsalget, som blev skudt i gang mellem jul og nytår.

I indslaget fokuserede jeg blandt andet på mulighederne for at tappe ind i nogle tendenser fra efteråret som tern, fløjl og selvfølgelig chunky sneakers, der alt sammen stadig har relevans i den nye sæson. Derfor kan man virkelig gøre sig nogle gode kup lige nu.

Derudover gav jeg nogle generelle tips til den gode udsalgsshopping, således man ikke lader sig forblænde af de mange udsalgsskilte i butikkerne.

Læs også: Derfor er Wooyoungmi mit seneste brand-crush

1. Lav smarte investeringer og læg en plan for dine køb på udsalget
Sørg for at gå målrettet efter nogle ting, du måske længe har haft et godt øje for. Ting, der også rammer nogle tendenser, der har aktualitet ind i den nye sæson.

Eller gå blot efter nogle garderobeklassikere, hvor du virkelig kan få noget for pengene under udsalget og måske ennda hive klassikere hjem fra nogle af de lidt dyrere mærker end du plejer at shoppe.

2. Størrelsen er alfa og omega
Med mindre du har intentioner om at smide en god skilling hos skrædderen eller helt bevidst søger tidens oversize-look, så gælder det om kun at gå efter sin rigtige størrelse. Alt for mange fejlkøb bliver lavet, fordi man eksempelvis kommer til at gå en størrelse op, fordi det var den eneste, der hang tilbage i den specifikke style.

3. Udforsk nye mærker, farver og pasformer
Jeg synes også, at udsalget lægger op til, at man kan prøve kræfter med nogle brands/designere, der ikke nødvendigvis hænger i garderoben i forvejen. Kig for eksempel efter nogle af de mange seje danske herrebrands som Martin Asbjørn, Tonsure, Mfpen og Heliot Emil.

Prøv også gerne kræfter med nogle farver eller pasformer, der ikke hænger i garderoben lige nu. Og her er mit bedste tip, som jeg også sagde i programmet, at du som mand skal gå efter en oversize, dobbeltradet blazer. Det er allerede nu muligt at finde nogle på udsalg, og i 2019 kommer det til at være en KÆMPE tendens sammen med resten af det mere formelle look, der kommer som en post-streetwear reaktion. .

Du kan se hele indslaget om udsalget fra den 2. januar på TV2 Play nu .

Blazer: Mfpen // Bukser: Mfpen // Sko: Eytys // Strik: Asket

På udsalg kan man faktisk også finde mit favoritsuit lige nu. Det er i tern og kommer fra danske Mfpen. Faktisk havde jeg det også med, da jeg besøgte Go’ Morgen Danmark sidst, hvor jeg snakkede om jakkesættet. Silhuetten er løs og det rammer lige præcis den casual tilgang til jakkesættet, som jeg finder så interessant lige nu.

Læs også: 23 gode køb – Udsalget hos MR PORTER er skudt i gang

1 kommentar

  • David

    Hej Alexander,
    Tak for mange inspirerende indlæg. Hvad med links til de andre ting fra indslaget? 🙂
    Mvh David

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De fem bedste udenlandske designere i 2018