Udsalgstips i Go' Morgen Danmark – og mit favoritsuit lige nu

Timothée Chalamet og Troye Sivan overstrålede alle på den røde løber ved Golden Globes

Foto: Timothée Chalamet og Troye Sivan ved nattens Golden Globe

I nat løb endnu en udgave af den prestigefyldte Golden Globes af stablen, hvor branchens bedste skuespillere og musikere er samlet for at hylde dem, der har gjort det bedst på film og tv det seneste år. 

Min opmærksomhed var selvfølgelig rettet mod den røde løber, hvor stjernerne ofte er galante for at levere varen – både på den gode, men også mindre heldige måde. 

Med Black Tie som dresscode er det selvfølgelig begrænset, hvor meget man kan tillade sig at stikke ud på den røde løber uden det bliver teatralsk og pyntesygt. Ja, ofte kan det faktisk ende decideret katastrofalt, hvis mændene vil for meget. Det stak for eksempel helt af hos Billy Porter i nat. 

Men to mænd formåede at brillere, da de brød de klassiske Black Tie-konventioner på den røde løber, når de refortolkede det klassiske smoking-look. 

View this post on Instagram

momma !

A post shared by Timothée Chalamet (@tchalamet) on

Det klare højdepunkt var naturligvis Timothée Chalamet, der nærmest har lagt internettet ned efter han dukkede op på den røde løber iført et fuldt look fra Virgil Ablohs Louis Vuitton. Smokingjakken var byttet ud med den sele-agtige hylsterlignende taske, vi har set mange steder i modebilledet, og som især markerede sig på catwalken, da Virgil Abloh viste sin debutkollektion, SS19, for Louis Vuitton i sommer. Den var i anledning af aftenen dækket af palietter og stylet over en sort, kraveløs skjorte. 

Wauw et look, Timothée! 

Også Troye Sivan leverede i den grad varen, da han mødte op i en blå smoking fra Calvin Klein 205W39NYC, som var stylet med støvlen med metalsnuden, som Raf Simons har gjort til den ekslusive linjes klare signatur. I sig selv stod Troye Sivan ud, fordi han valgte en blå smoking. Men det mest vovede var den afslappede og løse pasform, som Raf Simons har givet de forskellige smokings, som er med i Calvin Klein 205W39NYCs SS19-kollektion.

Det var flot og fungerede til perfektion hos Troye Sivan.

Og ja, det gælder om at sætte pris på det, når vi bliver eksponeret for alle Raf Simons flotte kreationer for Calvin Klein 205W39NYC, for den æra lakker desværre mod enden.

Læs også: Udsalgstips i Go’ Morgen Danmark – og mit favoritsuit lige nu 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalgstips i Go' Morgen Danmark – og mit favoritsuit lige nu