Udsalgstips i Go' Morgen Danmark – og mit favoritsuit lige nu

Til Pitti Uomo i Firenze

FASHION WEEK. I disse dage er jeg taget til Firenze, hvor (næsten) modeåret bliver skudt i gang med Pitti Uomo. Udover at være en toneangivende messe for menswear, har Pitti Uomo de sidste år kunne præsentere en lang række af spændende projekter og gæster, som blandt andet har fremvist shows. I år er det Y/Project, som er hovednavnet, og i skrivende stund skal jeg faktisk til at begive mig hen mod showlokationen. Det skulle blive et vildt show!

De kommende dage vil jeg her på domænet blandt andet dele min billededagbog fra Pitti Uomo, ligesom du kan læse mine artikler, jeg skriver til Soundvenue. Det byder blandt andet på højdepunkter herfra, mens jeg også kommer til at sætte fokus på Astrid Andersen, der lancerer sin første kollektion for Fila Fjord.

Vi starter dog med et billede fra førstedagen af Pitti Uomo, hvor jeg havde en frakke på fra Tonsure, bukser fra Erdem og taske samt sko fra Prada.

Frakke: Tonsure (lignende) // Bukser: Erdem x H&M // Sko: Prada // Taske Prada

Husk du kan følge mine dage på Pitti Uomo på Instagram.

Læs også: Timothée Chalamet og Troye Sivan overstrålede alle på den røde løber ved Golden Globes

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalgstips i Go' Morgen Danmark – og mit favoritsuit lige nu