Til Pitti Uomo i Firenze

Fem højdepunkter fra Pitti Uomo

Foto: Ved Fila Fjord præsentationen

FIRENZE. I sidste uge løb Pitti Uomo af stablen. Jeg var på pletten i Firenze, hvor jeg blandt andet overværede Y/Projects spektakulære show, gennemgik Nick Woosters designsamarbejde med Paul & Shark, besøgte de mange danske brand, som sætte et stort præg på modeugen i Firenze, mens jeg selvfølgelig også lod mig inspirere af den gode stil på gaden og Fortezza da Basso, hvor jeg observerede, at Pecock–æraen synger på sidste vers.

Jeg har skrevet en artikel om de fem største højdepunkter fra Pitti Uomo. Den kan du læse lige HER på Soundvenue.

Læs også: 23 gode køb – udsalget hos MR PORTER er skudt i gang

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til Pitti Uomo i Firenze