Takashi Murakami og PORTER fletter igen fingre – nye tasker lander snart

Når jeg mikser tailoring med trekking

REKLAME, ZALANDO. Praktikaliteter er enormt dominerende i det øjeblikkelige modebillede. I det sene efterår gæstede jeg Go’ Morgen Danmark, hvor jeg fortalte om tendensen, hvor man altså gerne må ligne en, som er på vej på vandretur. Det kan du læse mere om HER.

Nu er jeg også selv hoppet med på bølgen – eller tendensen, om man vil.

For mig er tendensen særligt interessant, hvis man formår at balancere mellem den formelle og funktionelle stil. Hvis man formår at tage elementer fra jakkesættet og elementer fra outdoor-butikken og på en ubesværet måde få dem til at se cool ud sammen.

Mikset mellem tailoring og trekking var netop udgangspunktet for dette look, hvor jeg har taget en oversize strik fra J.Crew, et par løse jakkesætsbukser med nålestriber fra Tiger of Sweden, de perfekte vandrestøvler fra Salomon og en outdoor-inspireret taske fra designsamarbejdet mellem Porter og White Mounteneering.

Shop hele looket hos Zalando HER.

Læs også: De bedste looks fra AW19-modeugerne

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Takashi Murakami og PORTER fletter igen fingre – nye tasker lander snart