De bedste looks fra AW19-kollektionerne

Takashi Murakami og PORTER fletter igen fingre – nye tasker lander snart

Takashi Murakami under modeugen i Paris

SAMARBEJDE. Hvis man skal pege på én kunster, som moden elsker at elske, så er det den japanske popkunstner Takashi Murakami. Ja, han er her, der og allevegne. Virgil Abloh arbejder tæt sammen med kunstneren på diverse projekter, Uniqlo, Vans og Porter har samarbejdet med ham, og når modeugen i især Paris løber af stablen, så kan du være sikker på, at han altid er tilstede på første række.

Under den netop overståede herremodeuge i Paris var Takashi Murakami selvfølgelig også på pletten, og her var han ikke bare i byernes by for at se den nyeste herremode. Han brugte også lejligheden til at tease sit nye designsamarbejde for de mange street style-fotografer og på sin egen Instagram.

I foråret slipper kunstneren nemlig et taske-samarbejde med mærket Porter, der i min optik er et af de sejeste brands, når det kommer til tasker.

To forskellige designs blev afsløret, hvor Porters karakteristiske nylon møder Murakamis signatur-motiver i form af blomsterdekorationer, der har den tilpas barnlige stil over sig.

Jeg glæder mig absurd til at samarbejdet lander inden længe, og jeg vil helt sikkert forsøge at få fingrene i det.

Læs også: De bedste looks fra AW19-kollektionerne 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste looks fra AW19-kollektionerne