Virgil Abloh er klar med sin første kampagne for Louis Vuitton

Off-White er nyeste brand i Illums menswear-satsning

Virgil Abloh efter at have vist sin SS19-kollektion for Off-White

VIRGIL ABLOH. Illum fortsætter med at opruste. I efteråret slog stormagasinet dørene op til Collage the Shop, der tæller brands som Gucci, Balenciaga og Loewe, og den nye herreafdeling, der byder på et af de mest interessante brandmix’ herhjemme med  Jil Sander, Dries Van Noten, Maison Margiela, Barena, Marni, Tonsure og mange flere.

I dag har Illum så løftet sløret for endnu et stærkt brand, der kommer til at husere på stormagasinets 1.sal. Det nye brand er Virgil Ablohs hypede Off-White, der har sat et solidt aftryk på modebilledet de seneste år med omfavnelsen af ungdomskulturen. Og med tilføjelsen af det hypede streetwear-brand, cementerer Illum endnu en gang, hvor stærk deres stadig nye Men’s Department på 1. salen er.

Læs også: Virgil Abloh er klar med sin første kampagne for Louis Vuitton

De første styles fra Off-Whites SS19-kollektion lander hos Illum, når modeugen indtager København i næste uge – og du er inviteret med.

Det officielle launch-event finder sted torsdag den 31. januar kl. 17.00, hvor der udover den nye kollektion også vil være tunes og forfriskninger fra Joe & the Juice.

Kig forbi, der bliver helt sikkert tryk på!

Mit favoritlook fra Off-White SS19-kollektion, der lander i Illum den 31. januar

Selvom det godt nok er SS19-kollektionen, der bliver sat til salg i Illum på næste torsdag, så bør du også tjekke AW19-kollektionen fra Off-White ud.

Under modeugen i Paris i sidste uge viste Virgil nemlig den kollektion fra Off-White, der har appelleret mest til min personlige smag, siden han grundlagde mærket i 2013. På catwalken var der stribevis af oversize suits, der var stylet med sneakers, hoodies og ofte slips. Det føltes som et forfriskende clash af stilarter, som virkelig fungerede. Se hele AW19-kollektionen hos Vogue HER.

Læs også: De bedste looks fra AW19-kollektionerne

Mit favoritlook fra Off-Whites AW19-kollektion, der blev vist i Paris forleden

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Virgil Abloh er klar med sin første kampagne for Louis Vuitton