Det bedste fra Copenhagen Fashion Week: Sunflower, Mfpen, Heliot Emil og Martin Asbjørn

Bruuns Bazaar er tilbage med Han Kjøbenhavn-grundlægger i front

Foto: Lookbook Bruuns Bazaar, SS19

INTERVIEW. I 2016 måtte Bruuns Bazaar indgive en konkursbegæring efter 22 år som et af flagskibene på den danske modescene. Dog gik der ikke længe før mærket blev opkøbt og dermed reddede sin eksistens. Og nu er Bruuns Bazaar klar til relancere herremærket med hjælp fra en overraskende kant.

Det bliver nemlig Han Kjøbenhavn-grundlæggeren Tim Hancock, der skal stå i spidsen for Bruuns Bazaars nye herrelinje, hvor første kollektion fra samarbejdet netop er landet på webshoppen.

Jeg fangede Hancock til et interview under modeugen, hvor han fortalte nærmere om planerne for mærket. I interviewet fortæller han blandt andet:

»Hvis vi laver en dansk version af Thom Browne møder Acne Studios og A.P.C, så er vi lykkedes«, fortæller han og uddyber: »Så er der i hvert fald noget internationalt at stile efter, så vi ikke kun skal sammenligne os med andre brands herhjemme«.

Du kan læse hele interviewet med Tim Hancock hos Soundvenue HER.

Han Kjøbenhavn-grundlægger spydspids for relancering af Bruuns Bazaars herrelinje: »Det er spild af deres penge og min tid bare at lave basic jakkesæt«

Læs også: Det bedste fra Copenhagen Fashion Week: Sunflower, Mfpen, Heliot Emil og Martin Asbjørn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det bedste fra Copenhagen Fashion Week: Sunflower, Mfpen, Heliot Emil og Martin Asbjørn