Bruuns Bazaar er tilbage med Han Kjøbenhavn-grundlægger i front

Nick Woosters samarbejde med Paul & Shark er landet

Fra Pitti Uomo, Januar 2019

DESIGNSAMARBEJDE. For mig har Nick Wooster altid været en af de største inspirationskilder, når det kommer til personlig stil. Og selvom den garvede moderotte efterhånden er stilmæssigt langt fra de stumpede jakkesæt, lædersko og slips, der definerede hans stil gennem en årrække, så lader jeg mig stadig inspirere, når jeg ser ham og hans projekter.

Seneste skud på stammen hos Nick Wooster er et designsamarbejde med det italienske sportswear-brand Paul & Shark. Første drop derfra er netop er landet på hylderne hos Antonia, danske Dr. Adams mfl., mens drop 2 blev fremvist under Pitti Uomo i januar, hvor jeg faktisk mødte Nick Wooster til en kort snak om samarbejdet i Firenze.

Du kan læse mere om drop 2 fra designsamarbejdet hos Soundvenue HER. Jeg fremhævede nemlig Nick Wooster x Paul & Shark drop 2 som et af højdepunkterne fra Pitti Uomo denne sæson.

Og ja, på Fortezza da Basso (pladsen, hvor Pitti Uomo afholdes) var Wooster (selvfølgelig!) en af de absolutte darlings blandt street style-fotograferne, når han alle tre dage troppede op i fulde looks fra kollektionen.

Nick Wooster x Paul & Shark SS19

Under vores snak i Firenze gjorde Wooster det klart for mig, at samarbejdet tager udgangspunkt i hans personlige stil, som han ser den netop nu: »Det er en kollektion, der tager udgangspunkt i min egen stil. Det er noget, jeg vil gå med«, sagde han.

Og så tilbage til første drop, som du faktisk kan shoppe nu. Det er en kollektion, der byder på en bred og vovet farvepalette, hvor Wooster mikser Paul & Sharks yacht-dna, tekniske detaljer og striber med blomsterprint og overdimensionerede lommer, som vi også har set i eksempelvis Virgil Ablohs kollektioner for Louis Vuitton.

Min personlige favorit fra første drop er utvivlsomt jakken, der mikser de blå og hvide striber som en slags patchwork (se den nederst i artiklen), mens hans take på de populære cargobukser også er interessante.

Dog glæder jeg mig allermest til efteråret, hvor designsamarbejdets hidtil mest opsigtsvækkende item lander; nemlig den metalliske og detaljerige dynejakke, som Nick Wooster har på på billedet ovenfor, hvor jeg står sammen med ham.

Mens vi venter på dynejakken, kan du shoppe første drop fra Nick Wooster x Paul & Shark HER og HER. Flere items fra kollektionen vil løbende lande.

Læs også: Bruuns Bazaar er tilbage med Han Kjøbenhavn-grundlægger i front

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bruuns Bazaar er tilbage med Han Kjøbenhavn-grundlægger i front