Nick Woosters samarbejde med Paul & Shark er landet

Well dressed med Les Deux

REKLAME FOR LES DEUX. I efteråret havde jeg besøg af det danske brand Les Deux, som i sidste måned i øvrigt viste deres første kollektion på catwalken under Copenhagen Fashion Week. Besøget er resulteret i en video i mærkets konceptuelle univers ‘Well Dressed’, som sætter fokus på personlig stil – tidligere har Les Deux blandt andet besøgt min gode og særdeles velklædte ven Kristian Brandt. Se videoen HER.

I videoen fortæller jeg blandt andet om noget af dét, der inspirerer mig, når jeg klæder mig på. Og vi kommer både rundt om den klassiske Ivy League stil fra 50’erne og 60’erne, som altid har været en stor inspirationskilde i både min personlige stil og i mit arbejde med AN IVY. Og så kommer vi også rundt om designere som Miuccia Prada og Kim Jones, som de sidste mange sæsoner har været dem, der har inspireret mig allermest med den måde, de har sat deres præg på det internationale modelandskab.

Tjek videoen ud herunder.

Læs også: De 4 bedste looks fra Riccardo Tiscis andet show for Burberry

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nick Woosters samarbejde med Paul & Shark er landet