Well dressed med Les Deux

Uniqlo og JW Anderson fortsætter samarbejdet med tredje udspil

Foto: JWA x Uniqlo Lookbook

Opdateret d. 5.3.2018: Kollektionen er netop landet og kan købes HER

COLLAB. Uniqlo og JW Anderson har netop løftet sløret for endnu et samarbejde. Og det er gode nyheder, hvis du, ligesom jeg, har været begejstret for de første to drops fra high end/high street-alliancen, som løbende har ramt Uniqlo over de seneste par år.

Igen er det britiske hverdagsklassikere i en opdateret version, som er udgangspunktet for Jonathans Andersons designtilgang til kollektionen. Og udtrykket er derfor også noget mere nedtonet, end når den britiske designer eksempelvis designer i eget navn eller for Loewe, hvor han på forfriskende vis ofte udfordrer de traditionelle kønskoder med sine designs.

»Det er altid sjovt at samarbejde med Uniqlo. Jeg synes, at det er super interessant at se, hvordan to brands med så vidt forskellige baggrunde kan mødes om at skabe en interessant kollektion«, fortæller Anderson og fortsætter: »I den tredje kollation af samarbejdet, forestiller jeg mig en garderobe, som er afslappet og chic på samme tid; en alsidig og ungdommelig kollektion«.

Kollektionen er både enormt brugbar, flot og ikke mindst chic, som designeren selv påpeger. Og som det altid er tilfældet, når JWA og Uniqlo blander blod, har jeg rent faktisk lyst til at købe hele kollektionen.

Skal jeg alligevel pege på et favoritter fra samarbejdets tredje udspil, er det den asymmetriske stribede t-shirt med lange ærmer, som faktisk kommer i hele tre colorways. Jeg er også vild med patchwork-skjorterne og taskerne, mens de to suits i seersucker i henholdsvis navy og hvid/grå selvfølgelig er kollektionens absolutte højdepunkter for mig.

Se alle mine favoritter nederst i indlægget.

Du kan shoppe alle herrestyles fra samarbejdet hos Uniqlo HER, ligesom du kan shoppe alle kvindestyles HER. Samarbejdet slippes løs fra den 5. marts hos Uniqlo kl. 08.00.

Læs også: Uniqlo åbner endelig butik i København

Læs også: De fire bedste looks fra Riccardo Tiscis andet show for Burberry

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Well dressed med Les Deux