Uniqlo og JW Anderson fortsætter samarbejdet med tredje udspil

Mr P.’s nye kollektion er landet – se mine favoritter

Foto: Victor Jones 

MR PORTER. Igennem en årrække har MR PORTER været en af de absolut mest toneangivende digitale modedestinationer med brands som Prada, Calvin Klein 205w39nyc, AMI, Visvim, Gucci og mange flere i porteføljen. Derudover har de gentagne gange lavet designsamarbejder med flere af de helt store brands og modehuse.

Men i 2017 udvidede den London-baserede shop deres imperium med deres eget in-house brand, Mr P. Et brand, som rent æstetisk tager afsæt i hverdagsklassikere og en meget minimalistisk tilgang, hvor fokus i høj grad rettes mod kvaliteter og små, subtile trenddetaljer.

Jakke: Mr P. // Skjorte: Mr P. // Støvler: Mr P. 

Nu er det nyeste drop fra Mr P. landet, som er det syvende af slagsen, og det byder på 53 nye og alsidige styles, der alle sammen ville passe perfekt ind i min garderobe – og nok også din!

Det nye drop bærer præg af at lande midt imellem vinter og forår. Det betyder, at du i kollektionen både kan finde chunky striktrøjer og støvler, men også stribede skjorter med korte ærmer og bowlingkraven, som i den grad gør dig forårsklar. Derudover er der flere langærmede poloer, afslappede suits, jeans og flere bukser i en bred pasform.

Jakke: Mr P. // Skjorte: Mr P.

Jeg har stylet mig selv i mine favoritter fra kollektionen. Det byder blandt andet på den paddede nylonjakke i en støvet orange colorway, som både fungerer stærkt som et alternativ til blazeren eller cardiganen på de koldere dage, men også som en skarp overgangsjakke på forårsdagene. Under den, har jeg en chambray-skjorte med bowlingkraven og overdimensionerede lommer, mens jeg på fødderne er gået for den chunky støvle i burgundy, som jeg rocker konstant lige nu – både til suits og jeans.

Støvler: Mr P. 

Se alle mine andre favoritter fra kollektionen herunder. Og shop hele kollektionen hos MR PORTER HER.

Læs også: De bedst klædte mænd ved Oscaruddelingen

Cardigan: Mr P. 

Habitjakke: Mr P. // Polo i uld: Mr P. // Bukser: Mr P. 

Jakke: Mr P. // Højhals: Mr P. // Bukser: Mr P. 

Polo: Mr P. // Bukser: Mr P.

Læs også: Uniqlo og JW Anderson fortsætter samarbejdet med tredje udspil

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uniqlo og JW Anderson fortsætter samarbejdet med tredje udspil