Mr P.'s nye kollektion er landet – se mine favoritter

Les Deux og Kopenhagen Fur blander igen blod – skaber kollektion af hættetrøjer

Foto: En af hættetrøjerne fra samarbejdet

REKLAME FOR LES DEUX x KOPENHAGEN FUR.  De seneste par år er det blevet til flere interessante og ikke mindst overraskende designsamarbejder mellem livsstilsbrandet Les Deux og det danske pelshus Kopenhagen Fur. Og nu er parterne igen teamet op om et drop, som forener de to brands’ universer på en hættetrøje, som kommer i tre forskellige colorways.

Foto: Jon Mørck for Les Deux

I min optik er den danske alliance interessant og ikke mindst kontrastfyldt, fordi det er et collab mellem to brands, som umiddelbart kommer med vidt forskellige baggrunde og tilgange til moden. Mens Les Deux er et bredtappellerende livsstilsbrand til mænd, så bevæger Kopenhagen Fur sig i langt højere grad i luksussegmentet, når de som verdens førende pelsauktionshus er centrum for international pelshandel, og hvor de især anerkendes for deres massive fokus på dyrevelværd.

Men til trods for den umiddelbare store kontrast mellem de to brands, har Kopenhagen Fur siden 2013 netop haft fokus på at lave brandsamarbejder under deres Kopenhagen Fur Studio – som Les Deux-samarbejdet også er centreret omkring –, hvor de altså hjælper virksomheder med begrænset erfaring med kvalitetspels med at gøre pels tilgængeligt for forbrugerne.

»Dét, vi bringer til bordet (med dette samarbejde, red.), er vores afslappede og preppy tilgang til tøjet, og vores mindset om at bygge bro mellem kulturer. Det er kombineret med Kopenhagen Furs innovative designtænkning og håndværk«, skriver Les Deux om samarbejdet.

Hættentrøjen, som er resultatet af parternes fortsatte samarbejde, kommer i henholdsvis grå, navy og beige og med Les Deux’s karakteristiske romertal broderet på fronten – romertal, som subtilt er dækket i minkpels fra Kopenhagen Fur.

Les Deux skød forleden et par billeder af mig i Kopenhagen Furs Showroom i København, hvor jeg gav mit bud på, hvordan jeg vil style hættetrøjen. Tjek det ud og shop designsamarbejdet HER.

Læs også: Mr P.’s nye kollektion er landet – se mine favoritter

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mr P.'s nye kollektion er landet – se mine favoritter