Ugens shoppingtip: A Day's March er klar med flere skarpe forårsjakker

Zalando fokuserer på grooming og beauty med nyt initiativ

Foto: Zalando

ZALANDO BEAUTY. Det handler i stigende grad om at kunne give kunderne en helhedsoplevelse, når der shoppes online. Det er mine favoritdestinationer som Mr Porter, MatchesFashion og Browns tydelige eksempler på, hvor der i massiv grad fokuseres på både at kunne tilbyde luksusvarer indenfor mode, sport, grooming og interiør.

Det samme fokus har de hos de store spillere, og nu er en af de absolut største, Zalando, klar med et nyt initiativ, Zalando Beauty, der byder på et bredt sortiment til både kvinder og mænd indenfor hudpleje, makeup, hårpleje og meget mere fra velkendte internationale brands og nyere mindre brands.

»Med lanceringen af Zalando Beauty tager vi det næste skridt i retning mod at blive den foretrukne platform for mode- og livsstilsprodukter i Norden. Vi vil gøre det let for vores kunder at udtrykke deres stil og individualitet, og Zalando Beauty er en naturlig forlængelse af dette«, siger David Hejgaard, Regional Lead Nordics.

Blandt de brands, som Zalando Beauty har på hylderne er Peter Thomas Roth, Beyer’s Oil med flere, ligesom brands som Tiger of Sweden og Hugo Boss sørger for toilettaskerne, så du stilsikkert kan opbevare dine grooming-produkter, når du er på farten.

Du kan besøge Zalando Beauty HER.

Læs også: Ugens shoppingtip: A Day’s March er klar med flere skarpe forårsjakker 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens shoppingtip: A Day's March er klar med flere skarpe forårsjakker