Mr P.'s nye kollektion er landet – se mine favoritter

DOXA leverer igen varen med stærk SS19-kollektion, der skubber til grænserne for, hvordan løbetøj kan se ud

Foto: DOXA SS19-lookbook 

RUNNING CULTURE. Siden DOXA blev etableret i 2015, har det spirende danske brand været en favorit, når jeg har klædt mig på til mine løbeture. For som brand stræber DOXA efter at skubbe til grænserne for, hvordan løbetøj af høj kvalitet kan se ud. Og kollektion efter kollektion bliver det visuelle udtryk kun stærkere og stærkere.

Nu er den nyeste kollektion, ‘Injuries Make You Stronger’, landet, og den byder blandt andet på skarpe x-ray prints, som er kombineret med stærke neonfarver i grøn og gul, hvor kollektionsnavnet samtidig subtil er camoufleret ind i.

Men hvorfor blev det netop skader, som blev tematikken for denne kollektion?

»Løbere har mange ting til fælles og deler glædeligt ud af disse oplevelser på godt og ondt – skader er desværre en af de oplevelser. Skader er en tilstand, som de fleste løbere har stiftet bekendtskab med på et tidspunkt og hele kampen for at komme tilbage igen. Nogle skader kræver måneders pause, andre blot nogle dage. Uanset om skaderne gør dig klogere eller ej, så gør de dig helt sikkert stærkere gennem din genoptræning og tilbagevenden til de faste løbeture«, fortæller designer og grundlægger John Hansen, som har mere end 25 års erfaring som løber, ligesom han også har været designer for danske modebrands.

Som en anden del af kollektionen, finder du også flere styles, der er printet med ‘Metal Health Club’, hvilket faktisk også er navnet på det community af løbere, der hver fredag morgen kl. 07.00 mødes i henholdsvis København (Vestergade 12) og i Aarhus (ved Støy butikken) for at løbe en tur sammen. Og ja, de ture er en sand fornøjelse, som jeg klart kan anbefale, at du kigger forbi til, hvis du er i en af byerne. Det er for løbere på alle niveauer.

Se mere om Metal Health Club HER.

Udover at være endnu en stærk kollektion, markerer kollektionen også DOXAs hidtil mest massive fokus på bæredygtighed.

»Vi har i samarbejde med vores italienske producent fået adgang til stofkvaliteter, der eksempelvis er lavet af genbrugs plastikflasker. Samtidig er alle de funktionelle features bevaret på højde med en almindelig fremstillet stofkvalitet. Tekstilindustrien er blandt de mest forurenede brancher i verden og verdenshavene er fyldt med plastik, så vi har alle et ansvar for fremtidens miljø og DOXA ønsker at bidrage til denne udvikling«, slutter John Hansen.

Du kan shoppe den nye kollektion fra DOXA her.

Læs også: Mr P.’s nye kollektion er landet – se mine favoritter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mr P.'s nye kollektion er landet – se mine favoritter