3 skarpe lagersalg, du skal besøge de kommende uger

Foto: Oscar Jacobson SS19-lookbook

GØR ET KUP. Det er igen blevet sæson for lagersalg, og de kommende uger byder på nogle af de absolut bedste af slagsen. Brands som Oscar Jacobson, Tonsure og Soulland inviterer nemlig indenfor, hvor de giver skarpe priser på såvel gamle kollektioner som samples – og måske du endda også kan få fingrene i et unikt showpiece eller to.

Tjek det ud herunder og sæt kryds i kalenderen.

Oscar Jacobson

Vi starter hos svenske Oscar Jacobson (og Morris Stockholm), som du passende kan besøge, hvis du er på udkig efter et klassisk suit eller et statement suit i form af det dobbeltradede, som er en af forårets klart største tendenser. Og jeg lover, at der vil være masser af godter på stativerne hos Hr. Birk, som er OJ’s danske distributør, for de seneste kollektioner fra det svenske brand har været umanérligt gode.

Hvornår?
Torsdag d. 28 marts, kl. 10.00 – 20.00
Fredag d. 29 marts, kl. 10.00 – 20.00
Lørdag d. 30 marts, kl. 10.00 – 18.00

Hvor?
Bella Center, Afdeling B5, Showroom 219 + 220
Center Boulevard 5
2300 København S


Tonsure

Tonsure er et af de klart mest spændende brands på den danske modescene. Og når de inviterer til lagersalg, har du altid mulighed for at gøre nogle gode køb. For ikke nok med at udvalget af styles fra tidligere kollektioner altid er stærkt repræsenteret, så kan man også altid finde nogle sjove og skæve items, som aldrig er blevet sat i produktion.

Hvornår?
27. og 28. marts fra 12.00 – 19.00

Hvor? 
Ryesgade 19
2200 København N


Soulland

Soullands lagersalg er faktisk allerede skudt i gang, så du kan passende skyde din weekend i gang med et besøg på Værnedamsvej, hvor mærket denne gang har slået sig ned. Jeg skal selv et smut forbi, og jeg håber, at jeg kan finde et af de mange silkesæt, som har været en del af kollektionerne de sidste mange sæsoner.

Hvornår?
14. – 17. marts fra 10.00 – 19.00

Hvor?
Værnedamsvej 2
1619 København V

Læs også: Doxa leverer igen varen med stærk kollektion, der skubber til grænserne for, hvordan løbetøj kan se ud

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DOXA leverer igen varen med stærk SS19-kollektion, der skubber til grænserne for, hvordan løbetøj kan se ud