Nu kan du få fingrene i VERPAN for Prada Inflatable Stool

Foto: Prada SS19 showlocation

VERPAN FOR PRADA. Allerede inden modellerne entrerede catwalken under Pradas SS19-show i Milano i sommer, formåede det italienske modehus at vække opsigt. For i den imponerende og futuristiske setting, der dannede rammen for showet, var der opstillet 800 eksemplarer af en re-edition af den oppustelige og transparente Inflatable Stool, som Verner Panton designede tilbage i 1960. Stolen blev aldrig sat i produktion dengang, men Prada havde set sig lun på tegningerne og ønskede at genoplive det ikoniske møbel i samarbejde med Verpan i forbindelse med showet.

Da jeg livestreamede showet, fik jeg – som den sucker jeg er for både Prada og Verner Panton-designs – selvfølgelig lyst til at få et eksemplar af Inflatable Stool ind i min stue, og nu er muligheden rent faktisk opstået. Verpan har nemlig sat et limiteret oplag af det interessante møbel til salg, som tilbage i 1960 i øvrigt var et af de første oppustelige møbler, som nogensinde var blevet designet.

Verpan for Prada Inflatable Stool kan blandt andet købes i Verpans flagskibsbutik i Århus, i 10 Corso Coma i New York, på Pradas egen webshop og i Paustian i København. Læs mere om stolen HER.

Netop Paustian i København danner samtidig rammen for et arrangement i dag, d. 15. marts, der sætter fokus på den ikoniske Inflatable Stool og samarbejdet mellem Verpan og Prada. Arrangementet løber af stablen kl. 15.00 – 17.00, og du bør helt sikkert kigge forbi, hvis du er i byen. Og mon ikke Inflatable Stool tager sig ekstra godt ud i Paustians fantastiske rammer.

Læs også: 3 skarpe lagersalg, du skal besøge de kommende uger

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DOXA leverer igen varen med stærk SS19-kollektion, der skubber til grænserne for, hvordan løbetøj kan se ud