Iklædt Best of Britain fra Troelstrup

4 skarpe sneakers og afslappet suiting fra Troelstrup

REKLAME FOR TROELSTRUP. Jakkesæt og sneakers er en af mine favoritkombinationer, når det kommer til styling– og sådan har det været i en årrække. Både når jeg bærer slips, og når jeg ikke gør, består min personlige stil oftest af mikset mellem det formelle og uformelle.  Og netop den kontrast kommer allermest til sin ret, når man mikser sine sneakers med jakkesættet.

Netop sneakers – og styling med jakkesæt – er temaet for mit seneste shoot i samarbejde med Troelstrup, hvor jeg har sat fokus på mine favoritsneakers fra butikken. Dem kan du se herunder, hvor jeg highlighter brands som New Balance, Garment Projects, Common Projects og Veja, der alle er på hylderne i den traditionsrige københavner-butik.

Og netop kontrasten mellem det formelle og uformelle indkapsler også på fineste vis den retning, som Troelstrup har i butikken med deres kælder og stueetage, der fokuserer på sneakers og et mere casual univers, mens førstesalen eksempelvis byder på en potpourri af stærke jakkesæt og mulighed for at customize sine egne suits, som jeg vil komme nærmere ind på i den nærmeste fremtid.

Men ja, først og fremmest skal det omhandle mine fire favoritsneakers fra butikken. Se dem herunder:

 Sneakers: New Balance 

New Balance 991’eren er en vaskeægte sneaker-klassiker og en fast bestanddel af Troelstrups sortiment. Sæson efter sæson har den haft sin berettigelse, når man har skullet pege på de sejeste sneakers på markedet – og det er uanset om tendensen har været præget af de maksimalistiske og chunky sneakers, eller de hvide og minimalistiske.

Suit: Oscar Jacobson //  Sneakers: New Balance 

991’eren fra New Balance har løbeskossilhuetten, som efterhånden er allestedsnærværende i sneaker-billedet, men denne silhuet er alligevel så tilpas underspillet, at den nemt kan sammensættets med et suit uden at komme til at larme for meget – og så kan den samtidig være en go to-sneaker på dagene, hvor den bare står på jeans og en t-shirt.

Sneakers: Veja 

Franske Veja er virkelig vokset på mig de seneste par sæsoner. Især mærkets evne til at give de hvide og minimalistiske sneakers noget kant med deres små kontrastfarver og basketball-vibes, er det, der har fanget min interesse. Samtidig har de op til denne sæson formået at lege med pastelfarver og Runners, som giver mærket noget ekstra coolness.

Suit: Tiger of Sweden // Skjorte: Norse Projects // Sneakers: Veja 

Denne style, V-10 Nautico, er den største favorit hos mig lige nu med dens navy V på siden og røde hælkappe – og den er virkelig cool sammensat med eksempelvis et gråt suit og en Hawaii-skjorte i røde toner, som jeg er trukket i herover.

Du kan finde et bredt udvalg af Veja hos Troelstrup lige HER.

Suit: Calvin Klein // Sneakers: Common Projects // Tee: Norse Projects

Mens de fleste nok ville vælge et par hvide sneakers fremfor et par sorte, er jeg modsat. Jeg er kæmpe fan af sorte sneakers, og det omfatter også dette par fra Common Projects. Et brand, som var et af dem, der for nogle år tilbage var med til at revitalisere måden, man tænkte sneakers på. Ja, jeg tør faktisk godt tilskrive mærket en del af æren for, at sneakers har så fremtrændende en position i herregarderoben, som de har netop nu.

Denne sorte Archilles Low-model har jeg sat sammen med et navy suit fra Calvin Klein og en tee fra Norse Projects, som sagtens kunne gå som dresscoden på en afslappet dag på kontoret.

Sneakers: Garment Projects

Vi slutter med et par sneakers fra danske Garment Projects, som ligesom Common Projects har gjort det til deres ting at lave minimalistiske sneakers. Det er denne hvide version et godt bud på. Og den er nem at style med alt i garderoben. Fra jakkesæt til polo og et par shorts på sommerdagene.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Iklædt Best of Britain fra Troelstrup