De tidløse sneakers: Common Projects vs. Garment Project

Close Up And Private fejrer 10 års jubilæum – kom med til ferniseringen

Mr. Sergei Sviatchenko

CUAP. Jeg husker tydeligt, hvordan Sergei Sviatchenko var én af de personligheder, der for allerførste gang fik mig til at kaste min kærlighed over den klassiske preppy stil og de stærke referencer til 50’erne og 60’ernes USA. Det er snart 10 år siden, men kunstneren står stadig som en stor inspirationskilde for mig, både som kunstner og stilikon.

Sammen med sine sønner har han gennem de seneste 10 år blandt andet arbejdet med det fotokunstneriske projekt Close up and Privat, der har budt spændende stilistiske fortolkninger af modefotografiet (et emne, jeg beskæftigede mig meget med i min studietid i blandt andet visuel kultur).

CUAP består i store træk af en række drømmende og surrealistiske fotografier og collager, der kredser om mode, tøj og tekstiler, hvor suits, slips, lædersko og oxford skjorter udgør de primære elementer.

Nu fejrer Close up and Private 10 års jubilæum med en ny udstilling på Borgerhuset Stationen i Viborg, hvor man kan opleve en række af de fotografier og collager, som de seneste ti år har sat et aftryk på den internationale modescene med den særprægede tilgang til herremodefotografiet.

Og du er inviteret med til ferniseringen af den nye udstilling, der løber af stablen fra i dag den 16. maj kl. 17.00 med en række interessant indslag. Udstillingen kan besøges indtil den 30. juni.

Kig forbi.

Læs også: 3 looks til sommerens fester

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De tidløse sneakers: Common Projects vs. Garment Project