Sådan pakker jeg feriekufferten – fra badeferie til storbytur

Se med, når jeg laver en Custom Made Smoking hos Troelstrup

Reklame Troelstrup. Advarsel! Hvis du elsker jakkesæt og en flot smoking, så kan det her være stærkt vanedannende. Forleden var jeg nemlig et smut forbi Troelstrup, hvor jeg fik mulighed for at dykke ned i butikkens ‘Custom Made By Troelstrup’-univers. Her har man mulighed for at bygge sit jakkesæt eller sin smoking op helt fra bunden sammen med en af butikkens eksperter – og det var en oplevelse, som jeg ikke glemmer lige foreløbigt!

Igennem mit besøg i butikken, der varede lidt over halvanden time, fik jeg mulighed for at designe min drømmesmoking i tæt samarbejde med Sophus, Custom Made-ekspert og kæmpe connoisseur, når det kommer til alle de små detaljer, der hører til mandens klassiske uniform.

Hele designprocessen startede med at finde mine nøjagtige kropsmål, som skal sikre, at sættet sidder knivskarpt, når det kommer hjem. Og herefter var det ellers bare at dykke ned i alle de helt små, nørdede detaljer, som – udover pasformen – gør en skræddersyet/custom made-smoking til et unika.

Jeg har allerede flere navy smokings hængende i garderoben, så jeg besluttede mig for at lave en klassisk sort. Traditionelt, tænker du måske, men så traditionel blev den altså heller ikke.

Sammen med Sophus fandt jeg frem til en mat sort og enormt luksuriøs metervare, der tager det allermest formelle og shiny look ud af smokingen. Jeg besluttede mig også for at lave den dobbeltradet i et smalt snit og med et spidst, stort revers i silke, naturligvis. Det kommer til at skabe den perfekte smokingjakke, der balancerer helt perfekt mellem det formelle og mindre formelle i et smoking-kontekst.

Også når det kom til bukserne og de indvendige detaljer på jakken, fik jeg mulighed for at lave en lang række ændringer og detaljer, som du aldrig vil kunne få, hvis du køber en klassisk “stang”-smoking eller -habit. Jeg gjorde bukserne ekstra højtaljede fortil, mens inderforet på jakken får en fræk detalje i form af et camouflage-mønster. På indersiden af jakken bliver mine initialer broderet, ligesom mit fulde navn bliver broderet indvendigt i kraven. Ret vildt!

Det var hele vejen igennem en vanedannende og lærerig oplevelse at designe en smoking helt fra bunden, og du kan se hele processen videoen ovenfor.

Du kan også læse meget mere om de mange muligheder, Troelstrup tilbyder med deres ‘Custom Made By Troelstrup’ HER.

Smokingen er hjemme om ca. 5-6 uger, og jeg glæder mig til at vise resultatet frem her på bloggen og på Instagram.

Læs også: SÅDAN PAKKER JEG FERIEKUFFERTEN – FRA BADEFERIE TIL STORBYTUR

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan pakker jeg feriekufferten – fra badeferie til storbytur