Se med, når jeg laver en Custom Made Smoking hos Troelstrup

Troelstrup Åbner Ny Afdeling Med Fokus På Overtøj – Se Mine Fire Favoritter Fra The Outerwear Destination

REKLAME FOR TROELSTRUP. Med et brag af en fest slog Troelstrup for et par uger siden dørene op for deres nye afdeling i stueetagen, som fokuserer på overtøj og outdoor-items. En afdeling, der samtidig er med til at cementere butikken i Vester Voldgade som Nordens største menswear-destination.

At Troelstrup nu har en afdeling, der i så massiv grad fokuserer på outerwear lå nærmest lige til højrebenet. Københavner-butikken har nemlig altid været synonym med skarpt overtøj, hvilket måske allerbedst indkapsles af en lille anekdote, der står skrevet på væggen i butikken om ‘Huset med Frakkerne’:

»Det skabte menneskemylder i København, da Troelstrup dækkede husets facade med hundrevis af frakker en forårsdag i april 1936. “Da politiet fik overbevist butiksindehaveren om at tage sine frakker ned, var de alle solgt!”. Således er den originale billedetekst til fotografiet, der første gang udkom i National Geographic i januar 1940 og siden blev verdenskendt«, står der skrevet om den imponerende samling af trenchcoats, der prydede butiksfacaden dengang.

Og overtøjet i butikken er stadig noget af det, der står stærkest. I forbindelse med Grand Opening af The Outerwear Destination i Troelstrup forleden, valgte jeg mine overtøjs-favoritter fra den nye afdeling, som byder på en bred portefølje af brands som Canada Goose, Barbour, Oscar Jacobson, Chevignon, Hugo Boss, Aquascutum og mange flere – og her faldt valget selvfølgelig på en trenchcoat blandt andet.

Hvis der er én ting, jeg elsker ved efteråret, så er det muligheden for at bruge forskelligt overtøj i mine stylinger. Det var også grundtanken, da jeg valgte mine fire overtøjsfavoritter, som jeg har bygget op omkring det samme look: Det grå suit og de hvide sneakers, for at vise, hvor markant anderledes et look kan blive, når blot du ændrer booket på dit overtøj.

Trenchcoaten. Med Troelstrups historie (og facade) in mente, måtte jeg selvfølgelig vælge en trenchcoat, som en af mine favoritter fra afdelingen. Men historie eller ej, så er den elegante frakke faktisk altid en favorit hos mig – uanfægtet af tidens tendenser. Frakkens tidløshed er helt unik, hvis du spørger mig, og samtidig er den nem at sætte sammen med alt i herregarderoben – fra det grå suit til jeans og en strik.

Denne trenchcoat fra britiske Aquascutum kommer i et klassisk snit med ekstra længde, som jeg foretrækker mine trenchcoats netop nu, mens den samtidig har de typiske signaturtern i inderforet og på kraven.

Frakke: Aquascutum // Habit: Canali  // Tee: Chevignon // Sneakers: Common Projects 

Varisity-jakken. Den sporty jakke med læderærmerne og trykknapperne har sin oprindelse fra de amerikanske universiteter, og jakken har fået en revival i modesammenhænge den seneste sæson, hvor vi igen har set jakken snige sig ind i flere og flere kollektioner.

Hos franske Chevignon har de skabt et fremragende bud med skarpe broderier på ryggen, som jeg utvivlsomt kommer til at style med mine suits hele efteråret. Jeg kan nemlig ikke få nok af den sporty og afslappede kontrast, som varisity-jakken giver til den klassiske herreuniform.

Jakke: Chevignon // Habit: Canali  // Tee: Chevignon // Sneakers: Common Projects 

Oilskinsjakken. Vi fortsætter med endnu en klassiker, der – præcis som trenchcoaten – altid vil have aktualitet i modebilledet. Jeg refererer selvfølgelig til Oilskinsjakken fra Barbour med fløjlskraven og de karakteristiske tern.

At moden de senere sæsoner samtidig har bevæget sig i en mere outdoor’ish retning har selvfølgelig også betydet, at den britiske klassiker har fået ekstra meget bevågenhed.

Style jakken med et suit, som jeg har gjort ovenfor, eller brug den sammen med en strik og et par jeans for et afslappet og klassisk heritage-look.

Husk i øvrigt, at Troelstrup den 4. oktober afholder et stort Barbour event i butikken, som du kan læse mere om HER.

Jakke: Barbour // Habit: Canali  // Tee: Chevignon // Sneakers: Common Projects 

Uldfrakken er naturligvis også en klassiker i herregarderoben, som vi de senere sæsoner har set bevæge sig i en retning, hvor silhuetten bliver længere og mere oversize. Det er også sådan, jeg foretrækker at bære dem netop nu: Lange og en anelse firkantede.

Netop derfor har jeg også tendens til at shoppe mine uldfrakker et nummer eller to for store lige nu, som jeg har gjort det med denne ternede frakke fra Hugo Boss.

Frakke: Hugo Boss // Habit: Canali  // Tee: Chevignon // Sneakers: Common Projects

Du kan finde mange flere frakker og jakker fra Troelstrup HER, ligesom du helt sikkert bør tage et smut forbi butikken og tjekke den nye afdeling hos Troelstrup ud, hvis du er i nærheden.

Billeder af styling: Daniel Overbeck.

Læs også: SE MED, NÅR JEG LAVER EN CUSTOM MADE SMOKING HOS TROELSTRUP

 

 

2 kommentarer

 • Thank you a bunch for sharing this with all folks you actually recognise what you are talking about!
  Bookmarked. Please additionally visit my website =).

  We may have a hyperlink exchange agreement between us

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • What’s up colleagues, its great paragraph concerning
  cultureand entirely defined, keep it up all the time.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se med, når jeg laver en Custom Made Smoking hos Troelstrup