Ny Peaky Blinders-sæson er landet – 3 stiltips, du kan stjæle fra serien

Ny JW Anderson-kollektion for Uniqlo slår endnu et slag for outdoor-tendensen

Foto: Uniqlo

COLLAB. Efter en længere periode med teasere på sociale medier, er britiske JW Anderson og japanske Uniqlo nu klar til at løfte sløret for deres fjerde designsamarbejde. Et samarbejde, som siden første sæson har været blandt mine klare favoritter på modeåret, når de på stilsikker vis har leveret kollektioner fyldt med langtidsholdbare items, som har passet perfekt ind i min personlige garderobe.

Og den stærke designalliance fortsætter de gode takter. Med den nye AW19-kollektion har den britiske designer Jonathan Anderson fundet inspiration i Great British Outdoors, og han følger dermed i sporet på den outdoor-tendens, som har domineret modelandskabet de seneste par sæsoner, hvor det aldrig har været smartere at ligne en, som er på vej på vandretur. Inspirationen til kollektionen har han fundet i byen St. Ives i Cornwall, England, der er kendt for både sin kunst og natur.

“Som med alle sæsoner, jeg har samarbejdet med UNIQLO om, er det altid interessant at observere kollektionen udvikle sig gennem møderne med de forskellige teams, og se fusionen mellem Lifewear og JW ANDERSON komme til live. Jeg kunne godt lide idéen om farveglimt, der moderniserer de britiske mønstre og farver – en kombination der er meget nærværende i kollektionens udtryk”, fortæller Jonathan Anderson om den nye kollektion

Mens JWA og Uniqlo sidste sæson satte fokus på især suits i afslappede silhuetter (Læs: jeg har selv alle fire hængende i garderoben), består den nye kollektion i udpræget grad af de førnævnte outdoor-items med fokus på fleece og dynejaker, praktiske bukser og tunge striktrøjer, som jeg med sikkerhed kommer til at inkorporere i min efterårs-og vintergarderobe.

Samtidig fortsætter kollektionen i det ærkebritiske spor, der også har præget de foregående, hvor traditionelle britiske mønstre og skotsktern gennemsyrer kollektionen.

Udover de forskellige fleece og outdoor-items, finder du også en patchwork cardigan, en ternet peacoat i uld, fløjlsbukser i et afslappet fit og ikke mindst flere flannelskjorter, som er oplagte at bruge, når du styler dig i lag på lag i de koldere måneder.

Kollektionen lander den 17. oktober. Og er du baseret i eller i nærheden af København, kan du passende slå et smut forbi butikken på Vimmelskaftet, der naturligvis vil dedikere en afdeling til kollektionen. Kollektionen lander også online, hvor du allerede nu kan smugkigge på alle kollektionens items HER.

Læs også: TROELSTRUP ÅBNER NY AFDELING MED FOKUS PÅ OVERTØJ – SE MINE FIRE FAVORITTER FRA THE OUTERWEAR DESTINATION

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny Peaky Blinders-sæson er landet – 3 stiltips, du kan stjæle fra serien