Gå efteråret i møde med Barbour-overdele fra Troelstrup

Star Wars og Levi’s allierer sig om nyt samarbejde – lander i morgen

COLLAB. I min optik er Star Wars noget af det mest legendariske indenfor popkulturen. Jeg elsker Star Wars, og det er jeg langt fra alene om. Siden 1977, hvor man første gang kunne stifte bekendtskab med universet, har Star Wars vundet millioner af hjerter hos fans verden over.

For at markere, at The Rise of The Skywalker lander i biograferne d. 18 december, har Levi’s nu valgt at hylde Star Wars-æraen med en limiteret kollektion.

“Lucasfilm og Levi’s er naboer i San Francisco. Da vi fandt ud af, at det sidste kapitel i Skywalker sagaen skulle komme i slutningen af 2019, samlede vi vores Jedier og kørte mod Lucasfilm på udkig efter Droids. Og her er en næppe kendt, sjov fakta: Luke Skywalker var iført Levi’s i den originale trilogi – hvide Levi’s. Nu er det vores tur til at returnere komplimentet”, fortæller Jonathan Cheung, Senior Vice President for Design Innovation hos Levi’s.

Den nye kollektion består af en række favoritter fra Levi’s, bl.a. trucker-jakken og jeans. Hver style kommer med elementer fra Star Wars-galaksen, som nok skal vække interessen hos enhver fan.

Den nye kollektion slippes i morgen, fredag d. 1 november, kl. 10.00 i det nye Levi’s Studio, som ved samme anledning slår dørene op til deres nye kreative brandunivers på Kronprinsensgade 4 i København. Her vil butikken, udover at lancere Star Wars-kollektionen, kontinuerligt vise forskellige capsule kollektioner frem og hoste lokale kulturelle begivenheder.

1 kommentar

  • Hvor er det bare fedt, de 2 kombineret er da for cool. Nu er det jo lidt tid siden, men holder da stadig. De der sokker burde man have haft nogle stykker af. Jakken ville man måske ikke lige gå med, men den måtte da godt hænge i skabet.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gå efteråret i møde med Barbour-overdele fra Troelstrup