Gå efteråret i møde med Barbour-overdele fra Troelstrup

Denim er altid en god idé – se mine blå favoritter fra Troelstrup

REKLAME TROELSTRUP. De seneste par sæsoner har vi set denim dominere i modelandskabet, som en af de absolut største tendenser vel at mærke. Her har alt nærmest været tilladt, når det kommer til både pasformerne på jeans, men også den mere dristige styling af flere denimlag i samme look, som ellers har været bandlyst i en årrække med skræk for at komme til at ligne Justin Timberlake og Britney Spears ved American Music Awards i 2001.

Men tendens eller ej, så er denim og især jeans – uanset modens flygtighed – en go to for rigtig mange mænd. Især fordi det er nemt at inkorporere i garderoben, for med en denimjakke eller et par gode jeans ser man altid stilsikker ud, hvad end de bæres til en striktrøje eller med en habitjakke (tænk på Ralph Lauren).

Investerer man i denim af høj kvalitet, kan man samtidig være sikker på, at man får et langtidsholdbart produkt ind i sin garderobe, som i min optik kun bliver flottere, des mere det bliver brugt.

Jeans-favoritter fra Troelstrup

Når det kommer til denim, er især Levi’s 501-modellen noget af det mest ikoniske i herregarderoben, hvis du spørger mig. Netop denne model indkapsler på bedste vis den tidløshed, som jeg forbinder med det gode denimkøb. Men det er ikke bare Levi’s ikoniske model, som udmærker sig, når det kommer til de gode denimkøb.

Forleden var jeg forbi Troelstrup, hvor svenske Nudie Jeans for en enkelt dag huserede med deres flytbare Repair Shop. Og her slog det svenske mærke igen et slag for deres koncept, som jeg længe har fulgt tæt. For selvom denim er et produkt, der kan holde til en masse slid, vil Nudie Jeans forlænge levetiden yderligere på netop deres jeans. Det betyder, at man altid kan indlevere sine gamle jeans fra mærket og få dem repareret. Samtidig har Nudie Jeans et enormt fokus på det bæredygtige aspekt, som Troelstrup også selv fremhæver på deres egen side:

“Med omtanke for miljøet er alle Nudie Jeans fremstillet af 100%  økologisk bomuld. Brandet udmærker sig ved at have en socialt ansvarlig og gennemsigtig produktion, og alle deres jeans er designet til at blive brugt igen og igen”.

I forbindelse med mit besøg hos Nudies Repair Shop i Troelstrup, stylede jeg samtidig tre denimlooks, der passer ind i enhver garderobe og som jeg vil kategorisere som gode denimkøb. Fra denim- og skjortefavoritter fra svenske Nudie til lyse jeans og quiltede jakker fra Levi’s. Find dem herunder.

Skjorter og jeans: Nudie Jeans

Skovmandsskjorten. Nudie Jeans laver virkelig gode jeans, som kommer i en lang række farver og pasformer. Især det lidt bredere fit på Steady Eddie-modellen og den mørke farve på denimen, er en favorit hos mig. Den afslappede styling blev samtidig bygget op omkring to forskellige skjorter fra Nudie Jeans, henholdsvis en navy og skovmandstern, som giver en cool effekt, når man leger med lag på lag.

Frakke og Cardigan: Norse Projects // Bukser: Levi’s // Sko: Common Projects

De lyse jeans. De lyse jeans er også altid en sikker vinder, som jeg bruger i alverdens stylinger. Ofte bruger jeg dem med en habitjakke for at skabe en casual modspil, men også med en uldfrakke, t-shirt, cardigan og sneakers fungerer de lyse jeans.

Overshirt: Levi’s Made & Crafted // Hoodie: Levi’s // Bukser: NN07

Overskjorten i denim. Det er ikke kun som jeans, at denim kan være en god idé. Levi’s har i denne sæson lavet et skarpt bud på overshirten med deres linje Made & Crafted, som kommer i et quiltet look, som både kan bruges på afslappede dage med en hoodie under, som ovenfor, men som faktisk også kan bruges som et overgangsjakke over fx. jakkesættet på de varmere efterårsdage og igen til foråret.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gå efteråret i møde med Barbour-overdele fra Troelstrup