Denim er altid en god idé – se mine blå favoritter fra Troelstrup

3 julegaveønsker fra Troelstrup, der kan stå distancen over tid

REKLAME TROELSTRUP. Du har helt sikkert prøvet det. Dét der med at skrive et item på din ønskeseddel til jul, der enten kommer fra en AW-kollektion, der kort efter højtiden ryger på udsalg i butikkerne. Eller måske har du bare skrevet et item på, som er lidt for præget af tidens tendenser. Netop det scenarie har jeg stået i adskillige gange – og jeg er lige træt af det hver gang.

Men du kan heldigvis komme ovenstående scenarier til livs, hvis du lader nogle af de mere tidløse og bæredygtige menswear essentials præge din ønskeseddel.

I den anledning har jeg været igennem Troelstrups essentials-afdeling og fundet tre julegaveønsker plus det løse, der kan stå distancen over tid. Ønsker, der kan repareres og genopfriskes, når du har brugt dem nok, men som også – uanset tidens tendenser – vil være aktuelle i herregarderoben.

Barbour Oilskinsjakke. Min kærlighed til Barbours jakker er vokset enormt meget det seneste år. Der er nemlig noget helt unikt over den tidløshed, men også langtidsholdbarhed, der præger det britiske brands overdele. Det faktum blev understreget, da jeg for et par måneder siden besøgte Troelstrup i forbindelse med en event, hvor Barbour var til stede for at reparere jakker.  Her så jeg, hvordan mænd i alle aldre kom ind med deres jakker – nogle jakker var mere end 25 år gamle – for at lade Barbour-teamet genopfriske dem. Læs meget mere her.

Barbour-jakken er et både stilsikkert, men også bæredygtig item, der kan følge dig i en årrække. Og du kan være sikker på, at de samme klassikere vil køre i deres kollektion sæson efter sæson. Min favorit fra mærket lige nu er ‘International’ modellen i sort, der kommer med fløjl i kraven, guldknapper og bælte i taljen, der giver den et karakterstisk look, der adskiller sig fra, hvad man ellers ser på overtøjsfronten.

Shop jakken her.

Church’s loafers. I en årrække har sneakeren været det allestedsnærværende fodtøj, hvis man tager modebrillerne på og kigger på de tendenser, som har præget herremoden. Den tendens har dog taget en drejning dette efterår, hvor de klassiske lædersko igen har fået en genopblomstring sammen med mange af de 2.0 suits, som vi ser lige nu.

Tendens eller ej, så har jeg altid været glad for de klassiske lædersko; både de chunky version af brogue-silhuetten, men også de klassiske loafers. Og det er de færreste brands, der laver en bedre penny loafer end britiske Church’s. Som for eksempel denne Pemprey Loafer, der kommer med en split toe og som er produceret i England.

Som det også er tilfældet med Barbour-jakken ovenfor, er Churchs loafer’s items, der kan stå distancen over tid, hvis man passer på dem. Når de har været brugt længe nok, kan de nemlig omforsåles, og så har du nærmest et par nye sko.

Jeg har i øvrigt stylet ovenstående look med en anden klassiker – den stribede strik fra Armor Lux –, der ligeledes er en essential i herregarderoben, der aldrig mister sin aktualitet.

Shop sko her og strik her.

Gloverall duffelcoat. Vi slutter med endnu en klassiker fra England, der vil passe perfekt ind på enhver ønskeseddel til jul. Tro mig. Gloverall står nemlig bag en af de mest ikoniske duffelcoats, der nogensinde er lavet. Frakken blev oprindeligt designet til den britiske flåde og looket er mere eller mindre det samme i dag. Især den særprægede lukning er med til at gøre jakke cool og dekorativ på en måde, der gør, at den adskiller sig fra de andre klassiske frakker i uld.

Med en duffelcoat har du igen et item, der vil være aktuelt uanset tidens tendenser, men som også kan styles i mange forskellige retninger. Brug den med en strik og et par chinos på casual dage. Eller brug den som en lidt mere afslappet overtøjskontrast over dine suits. Især sidstnævnte er min favorit, når det kommer til den ikoniske coat.

Shop den her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Denim er altid en god idé – se mine blå favoritter fra Troelstrup