3 julegaveønsker fra Troelstrup, der kan stå distancen over tid

Julen nærmer sig: Se mine favoritter fra MR PORTER

MR PORTER. Julen nærmer sig med hastige skridt, og jeg er traditionen tro teamet op med min favorit online modedestination, MR PORTER, for at håndplukke og style nogle af de items, som jeg drømmer om at finde under juletræet denne jul.

Enkelte produkter i denne serie er modtaget i gave fra MR PORTER
Billeder: Victor Jones
Location: Coco Hotel 

Det er ingen hemmelighed, at jeg kan være en svær mand at købe julegaver til. Derfor ruskede jeg lidt rundt i det hele i år, og greb temaet contemporary gifts, da jeg skulle skrive min ønskeseddel. Altså gaveidéer, som henvender sig manden, der har rigtig mange ting – bare ikke disse små, sjove items fra nogle af verdens mest interessante brands og designere.

De sjove og skæve items har jeg blandet med nogle enkelte items fra MR. PORTERS egen linje, MR P., og så selvfølgelig også et enkelt piece fra Prada, der stadig er og bliver mit favoritbrand.

Lampe: Medicom + Undercover // Pung: Balenciaga // Spisesæt: Ambush // Skateboard: The Skateroom + Peanuts.

Noget af det, som man aldrig går galt i byen med, er en kortholder. Og står det til mig, må den gerne komme fra Balenciaga. Gennem de sidste år har det franske modehus været blandt de absolut mest interessante brands, når Demna Gvasalia har svunget dirigentstokken og sat retningen for en helt ny måde at tænke luksusmode på. Kortholderen er en af de mere minimalistiske af slagsen, som med et tidløst look vil være aktuel i mange år frem.

Skal man kigge mod nogle af de mere sjove, skæve og måske også hypede items, der har fundet vej til min liste, er der eksempelvis en af de ikoniske Medicom æblelamper som Jun Takhashis Undercover har sat sit præg – noget Supreme i øvrigt før har gjort. Et sjovt, lille item til connoiseuren, der vil pynte i enhver stue.

Højest blandt mine livretter lige nu, er en velsmagende ramen – og det er jeg ikke ene om. Derfor blev jeg også drønforelsket, da jeg så, at Yoon Ahns Ambush havde lavet et ramen spisesæt i keramik. Hvor blæret er det lige? Har man det i sit hjem, viser man i den grad, at man har styr på detaljen.

En helt anden ting, der ligeledes ville pynte i min og mange andres stuer er et skateboard fra The Peanuts og The Skateroom. Nuvel, jeg er ikke skater og kommer nok heller aldrig til at lære det. Men et skateboard som inventar i stuen kan altså også noget. Hæng det eventuelt blandt billederne på din billedevæg – eller brug det som en sjov detalje på dit gulv.

Blazer: MR. P // Kop: Café Kitsuné // Vifte: Neighborhood // Støvler: Prada

Er du også typen, som ofte er på farten, så hører en to go kaffekop fra Café Kitsuné sig også til. Med den kan kaffen holde sig varm, når man er på farten, mens man samtidig kan få en my af den vibe, der præger den ikoniske café i Palais Royal, som jeg altid besøger, når jeg er i byernes by.

Blazer: MR. P // Støvler: Prada

Når man er på farten, kan man ligeså godt klæde sig skarpt på. Og her behøver man ikke gå meget længere end med MR. PORTERS egen linje, MR P., der siden 2017 har udviklet sig til at blive en helstøbt brand, der byder på alle de essentials, en mand har brug for i garderoben. Blandt mine favoritter lige nu er naturligvis den støvede blå blazer i et dobbeltradet snit. Brug den på afslappede dage med en sort tee under, sorte bukser og et par støvler fra Prada. Eller tag de matchende bukser i brug på de mere formelle dage.

Find dine favoritter hos MR PORTER lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 julegaveønsker fra Troelstrup, der kan stå distancen over tid